Sinkronizacija i pohrana podataka

Velike rastuče količine podataka često mogu stvarati poteškoće pri spremanju i čuvanju i backup-u podataka. Ako imate potrebe za skladištenjem podataka bez zauzimanja prostora –onog  fizičkog i virtualnog, nudimo vam pomoć. Za Vas vršimo backup podataka, sinkronizacije, razmjene i pohrane podataka između različitih računala u realnom vremenu, brzo i efikasno. Svedite bespotrebno gubljenje prostora, vremena i traganje za izgubljenim na minimum i iskoristite ga pametnije! Naravno, sve iznad navedene usluge možete uzeti i pojedinačno, u ovisnosti o tome što vam odgovara ili razmislite o kompletnom cloud rješenju za vaše poduzeće.

Back up

Nisu rijetki slučajevi gubitka podataka, bilo da nestanu, izgube se, oštete ili ih slučajno obrišete, a nemate kopiju. Gubitak podataka je neočekivan, a zato i opasan za vaše poslovanje. Uzroci za takva oštećenja koja pogađaju hardver ili software, a ponekad i cijelo računalo, mogu biti razni, od sitnih grešaka i opasnih virusa do vremenskih nepogoda ili fizičkih oštećenja uzrokovanih nepovoljnim okolnostima. Iz tog razloga za sve bitne datoteke preporučuje se izrada sigurnosne kopije i pohrana podataka, odnosno Backup podataka. Dobro je poznato da sigurnosti nikad dosta, stoga je naš navedeni model pod dodatnim pojačanim nadzorom kako bi njihova zaštita bila na još višoj razini sigurnosti.

Razmjena podataka

Davno su prošla vremena u kojima je za potrebe razmjene podataka bio nužan fizički kontakt. Danas je dovoljno posjedovati servis i uz par klikova razmjeniti sve željene informacije s drugom stranom. Ovakva razmjena podataka pokazala se vrlo korisnom osobito u poslovnom okruženju. Višak nepotrebne papirologije sada može biti zamijenjen jednostavnijim i bržim rješenjem. Sve što Vam je inicijalno potrebno su dva (ili više) računala i svi Vaši podaci mogu pravovremeno i bez puno muke stići do željenog mjesta. Dakle, podaci se mogu razmjenjivati između dva i više računala u realnom vremenu i biti jednostavno dostupni.

Sinkronizacija

Već je jasno koliko je razmijena podataka elektroničkim putem idealno rješenje, ali da stvari budu još bolje, zamislite da samo pomoću nekoliko klikova Vi i Vaši poslovni partneri razmjenjujete potrebne dokumente, a uz to još imate i zajednički direktorij. Izmjenjivanje i dopunjavanje podataka koristeći više računala nikada nije bilo lakše. Uz sve to Vaš prostor na računalu koji bi inače zauzimale određene količine podataka ostaje slobodan, a podaci sigurno pohranjeni.