cloud

IT rješenje za vaše poduzeće

poslovni email

Poslovni email s nazivom domene (ime-prezime@poduzeće.hr) za sve članove vašeg tima. Profesionalno i sigurno rješenje za email komunikaciju.

dijeljenje podataka

Držite svu vašu poslovnu dokumentaciju na jednom mjestu, potpuno sigurnu od krađe ili gubitka. Pristupite joj i dijelite sa računala, mobitela ili tableta sa svim članovima tima i suradnicima.

responzivnost

Uređivanje vaših dokumenata na svim uređajima i sinkronizacija podataka u realnom vremenu. Uređujete dokumente u isto vrijeme kada i vaš kolega, te nemate potreba za dijeljenje internih podataka putem elektroničke pošte jer sve je odmah dostupno.

sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka u ovom modelu je na visokoj razini, čak i ukoliko vam je uređaj izgubljen ili ukraden. U nekoliko klikova određenom uređaju možete zabraniti pristup svim podacima te očuvati sigurnost vaših dokumenata.

IT administracija

Vrlo jednostavno možete dodatni novog korisnika u IT sustav, osim novih korisnika moguće je dodati i nove uređaje koji imaju pristup vašim podacima.

dijeljenje podataka

Ovim putem možete dijeliti određene dokumente s bilo kime i to vrlo jednostavno putem poveznice za dijeljenje koja drugoj osobi daje pristup točno određenom dokumentu. Ne trebaju vam više servisi za slanje velikih email datoteka i sl.

IT sustave koriste sva uspješna poduzeća bez obzira na veličinu. U današnje vrijeme svaki podatak je izrazito bitan, a gubljenje istih može donjeti veliku štetu vašem poslovanju. Ovakvi sustavi uvelike vam garantiraju sigurnost i brz pristup podacima, štede vrijeme, a implementacija ne mora biti skupa.

Kontaktirajte nas za dogovor oko sastanka

info@adviser-group.hr

+385 (0)91 761-2710

+385 (0)91 203-4646